Naarden, 07 februari 2014 | Radio Veronica dj Rick van Velthuysen is met zijn team van de ochtendshow Rick in de Morgen tijdens de Olympische Spelen live vanuit Sotsji te horen. Vandaag is het Radio Veronica team in de Russische stad gearriveerd, waar zij tot en met zaterdag 22 februari dagelijks vanuit het Olympisch Parc te horen zijn.

Rick van Velthuysen en side-kicks John Molenaar en Suzanne Lesquillier volgen de sporters tijdens hun strijd voor het Olympisch Goud en doen elke werkdag verslag van de Spelen tijdens de ochtendshow Rick in de Morgen en tijdens WeekendRick, op zaterdag en zondag tussen 13.00 en 16.00 uur.

Oud-schaatser en tweevoudig allround wereldkampioen Hein Vergeer geeft als vaste sportanalist bij Rick in de Morgen dagelijks een update en blikt vooruit op de komende wedstrijden. Ook houdt de redactie van Telesport de luisteraars van Radio Veronica op de hoogte met de Telesport Update. Rick, John en Suzanne spreken de bekende Nederlandse sporters en maken dagelijks reportages vanuit het Olympisch dorp. En om de spanning rond de belangrijke wedstrijden op te bouwen: ‘Poetin de Pinguïn’ doet speciaal voor Radio Veronica vanuit Dierenpark Amersfoort zijn voorspellingen van de uitslagen tijdens de Winterspelen.

Radio Veronica dj Rick van Velthuysen:
‘Prachtig om de luisteraars van Radio Veronica tijdens de Olympische Winterspelen op de hoogte te houden van het actuele nieuws, met veel humor en gezelligheid. We zullen het echte Olympische gevoel vanuit Sotsji naar onze luisteraars brengen! En we hopen natuurlijk op een koffer vol Olympische medailles voor Nederland!’

Luister elke werkdag vanaf 06:00 uur naar Rick in de Morgen vanuit Sotsji. Op zaterdag hoor je WeekendRick van 13.00 tot 16.00 uur. Ga naar Radioveronica.nl/sotsji voor meer info.

Radio Veronica


Radio Veronica is in heel Nederland via de ether, Digitenne, Astra satelliet, mobiele telefoon, Radioveronica.nl en kabel te ontvangen. Check www.radioveronica.nl voor de frequenties in jouw gebied.

Radio Veronica is onderdeel van de Sky Radio Group.